Anyakönyvvezetői vállszalag, Anyakönyvezetői asztalterítő hímzett magyar címerrel, Anyakönyv borító hímzett magyar címerrel, akár a települése nevével, címerével vagy egyéb motívumokkal! A címerek minden esetben hímzettek, nem nyomottak!

 
         anyakönyvvezetői szalag       anyakönyvvezetői szalag

    

      anyakönyvvezetői terítő anyakönyvvezető iterítő
      himzett cimeres zaszlo
    
   

Anyakönyvvezetői asztalterítő : /Hímzett címerrel/

Elkészítjük egyedi koronás címeres vagy az Önkormányzat címerével ellátott egyedi asztalterítőjét az Önök által megadott méretek alapján! Alapanyaga : fényes szaténselyem vagy matt nehézselyem a könnyebb tisztántarthatóság érdekében!

 

Anyakönyvi vállszalag : /Hímzett Címerrel/ : Jelenleg nem rendelhető!

Az anyakönyvvezetői szalag fényes szaténselyemből készül vagy akár kérhetik matt nehézselyemből is a könnyebb tisztántarthatóság érdekében! A szalag mérete 15 cm x 200cm, mindkét végén rojttal ellátva szállítjuk! Ára : 16900,-Ft

 

Anyakönyvi borítók : /Hímzett Címerrel vagy egyéb motívummal/

Az anyakönyv borítók fényes szaténselyemből készülnek, hogy minél impozánsabb látványt nyújtsanak, de akár kérhetik matt nehézselyemből is a könnyebb tisztántarthatóság érdekében! Sötét vörös vagy zöld színekben készülnek, de kérhetik akár egyedi színben is egyedi hímzéssel normál koronás címerrel vagy az Önkormányzat címerével is! A méret adott! 

 

                                                 

 

   
lók